Online marketing voor tandartsen

Wij helpen tandartsen bij het aantrekken van de juiste cliënten, patiënten en medewerkers middels online marketing en communicatie.

Marketing voor jouw tandartspraktijk

Wij helpen tandartspraktijken met het aantrekken van de juiste patiënten en cliënten met als doel een constante, organische patiëntenstroom.

Communicatie en marketing draait niet meer alleen om een vernieuwde website of een praktijkbrochure, maar om het vinden van de connectie tussen jou, als behandelaar, en jouw patiënten.

Wij helpen je daar graag bij zodat jij, als praktijkhouder en behandelaar, je kan concentreren op het leveren van de beste kwaliteit aan zorg.

woman in white scrub suit holding white and green hose

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ik ga een praktijk

Overnemen

Ik ga een nulpraktijk

Starten

Bestaande praktijk

Uitbreiden

Logo en huisstijl

Website

Social media beheer

Content marketing

Over ons

Laurea Zorgservice

Wij zijn Laurance en Margaretha, oprichters van Laurea Zorgservice. Wij helpen tientallen praktijken en praktijkhouders bij het (op)bouwen van een succesvolle praktijk.

Veel zorgprofessionals hebben geen flauw idee waar ze moeten beginnen, bij het starten van hun eigen praktijk. Je bent naast zorgprofessional nu ook ondernemer geworden en daar komt veel bij kijken, meer dan dat je tijdens jouw opleiding hebt geleerd. Hetzelfde geldt voor het aantrekken van patiënten en/of cliënten. Je bent nu zelf verantwoordelijk voor het vullen van jouw agenda. 

Wij zien, in de praktijk, dat veel praktijkhouders een aantal maanden tot een jaar aanmodderen, voordat ze overgaan tot actie en gaan werken AAN hun praktijk in plaats van alleen IN hun praktijk. 

Wij brengen daar graag verandering in! Zo is onze missie ontstaan om startende praktijkhouders te helpen bij het realiseren van hun droompraktijk middels marketing en communicatie. 

Wij krijgen er energie van om zorgprofessionals, zoals jou, te laten stralen en hun expertises en talenten in het zonnetje te zetten. 

Bij ons mag je jezelf zijn, met alles erop en eraan. Wij helpen jou om de beste versie van jezelf te zijn, zowel online als in de praktijk.

Hoe kunnen wij jou helpen?

210615 11 07 14 J213793

Laurance

Praktijkmarketing Manager Specialisme: Websites, Praktijkmarketing en - communicatie

Arrow right 2 1
210602 14 14 24 I210712

Margaretha

Praktijk Marketeer
Specialisme: (Re)branding, praktijkmarketing & sociale media

star 8
Praktijkvoorbeeld

Carnisse mondzorg

Wij werken nu ruim een jaar met Laurea Zorgservice. En vanaf het allereerste moment was er die klik, die ontzettend belangrijk is.

Ik heb vooral veel contact met Margaretha. Ze is enthousiast, denkt mee wat het beste past qua marketing voor onze praktijk, maar staat ook open als ik weer eens creatieve ideeën heb.

Ik kan haar in het weekend of buiten werktijd appen met mijn enthousiaste ideeën, ze reageert altijd met positiviteit terug.

Door de goede samenwerking, communicatie en het enthousiasme van de meiden zorgt ervoor dat het samenwerken met Laurea Zorgservice als vanzelf gaat. 

Jessica – Back Office Carnisse Mondzorg

Resultaten:

+200% website bezoekers per maand

+20% meer inschrijvingen 

Binnen vier maanden stond CMZ in diverse kranten en magazines. Zo besteedden onder meer De Telegraaf, het Algemeen Dagblad, Nu.nl, Metronieuws, het NOS-achtuurjournaal en RTLBoulevard aandacht aan (preventieve) mondzorg.