Online marketing voor dierenartsen

Wij helpen dierenartspraktijken bij het aantrekken van cliënten voor inentingen, operaties, controles en diensten waar jij, als dierenarts, gespecialiseerd in bent.

Marketing voor jouw dierenkliniek

Wij helpen dierenartsen met het aantrekken van cliënten voor inentingen, operaties, controles en diensten waar jij, als dierenarts, gespecialiseerd in bent.

Communicatie en marketing draait niet meer alleen om een vernieuwde website of een praktijkbrochure, maar om het vinden van de connectie tussen jou, als dierenarts, en jouw klanten.

Wij helpen je daar graag bij zodat jij, als praktijkhouder en dierenarts, je kan concentreren op het leveren van de beste kwaliteit aan zorg.

red long-coated puppy sticking its tongue out

Hoe kunnen wij jou helpen?

Marketing voor dierenartsen

Logo voor dierenartsen

Website voor dierenartsen

Social media voor dierenartsen

Content marketing voor dierenartsen

Lead generatie voor dierenartsen

SEO voor dierenartsen

SEA voor dierenartsen

Over ons

Laurea Zorgservice

Wij zijn Laurance en Margaretha, oprichters van Laurea Zorgservice. Wij helpen tientallen praktijken en praktijkhouders bij het (op)bouwen van een succesvolle praktijk.

Veel zorgprofessionals hebben geen flauw idee waar ze moeten beginnen, bij het starten van hun eigen praktijk. Je bent naast zorgprofessional nu ook ondernemer geworden en daar komt veel bij kijken, meer dan dat je tijdens jouw opleiding hebt geleerd. Hetzelfde geldt voor het aantrekken van patiënten en/of cliënten. Je bent nu zelf verantwoordelijk voor het vullen van jouw agenda. 

Wij zien, in de praktijk, dat veel praktijkhouders een aantal maanden tot een jaar aanmodderen, voordat ze overgaan tot actie en gaan werken AAN hun praktijk in plaats van alleen IN hun praktijk. 

Wij brengen daar graag verandering in! Zo is onze missie ontstaan om startende praktijkhouders te helpen bij het realiseren van hun droompraktijk middels marketing en communicatie. 

Wij krijgen er energie van om zorgprofessionals, zoals jou, te laten stralen en hun expertises en talenten in het zonnetje te zetten. 

Bij ons mag je jezelf zijn, met alles erop en eraan. Wij helpen jou om de beste versie van jezelf te zijn, zowel online als in de praktijk.

Hoe kunnen wij jou helpen?

210615 11 07 14 J213793

Laurance

Praktijkmarketing Manager Specialisme: Websites, Praktijkmarketing en - communicatie

Arrow right 2 1
210602 14 14 24 I210712

Margaretha

Praktijk Marketeer
Specialisme: (Re)branding, praktijkmarketing & sociale media

star 8
16 1
Praktijk casus tandartspraktijk

Carnisse Mondzorg

Resultaten 2021 website
17 1
Praktijk casus tandartspraktijk

Tandheelkundig Centrum Frederikstraat

Resultaten 2022 website