6 website tips voor tandartspraktijken in 2023

MacBook Pro on top of brown wooden table during daytime

Een website is een belangrijk onderdeel van de online aanwezigheid van een tandartspraktijk. Het kan patiënten helpen om informatie over de praktijk te vinden en afspraken te maken.

Hieronder vind je een zes tips voor het ontwikkelen van een effectieve website voor jouw tandartspraktijk:

  1. Maak een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website: Zorg dat de website makkelijk te navigeren is en dat belangrijke informatie snel te vinden is. Zorg ook dat de website mobielvriendelijk is, zodat potentiële patiënten en/of – cliënten de website gemakkelijk kunnen bekijken op hun smartphone.

  2. Toon de diensten van de praktijk: Laat zien welke diensten de praktijk aanbiedt, inclusief informatie over behandelingen en tarieven. Zorg dat deze informatie duidelijk en begrijpelijk is voor de bezoeker.

  3. Toon de expertise van de tandartsen: Laat de achtergrond en expertise van de tandartsen zien, inclusief hun opleiding en werkervaring. Dit helpt patiënten om vertrouwen te krijgen in de praktijk en de tandartsen.

  4.  Contactgegevens: Zorg dat de contactgegevens van de praktijk gemakkelijk te vinden zijn, inclusief een telefoonnummer, e-mailadres en locatie. Geef ook aan wanneer de praktijk geopend is en hoe patiënten afspraken kunnen maken.

  5. Voeg patiëntbeoordelingen toe: Voeg beoordelingen van patiënten toe aan de website. Dit kan het vertrouwen van potentiële patiënten vergroten en de geloofwaardigheid van de praktijk verhogen.

  6. Zorg voor een blog: Een blog kan de website helpen om hoger te scoren in zoekmachines en kan patiënten informeren over tandheelkundige onderwerpen. Dit kan de autoriteit van de praktijk vergroten en patiënten aantrekken.

Wil je maandelijkse tips ontvangen? Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laurance
Laurance

Wij delen, via onze blog, informatie en trends op het gebied van praktijkmarketing, - communicatie en - management.

Latest post